Deadly Gladiator (Open Season 4)
 • Jag upprepar tävlingen om att bli den dödligaste gladiatorn, nu i öppna ligan 4!

  image
  Deadly Gladiator

  When playing an open season match where neither team has been eliminated, the winning team will eliminate the losing team. If the match is a tie, the teams eliminate eachother. The team with most eliminated opponents at the end of the season wins a set of 2 roman numeral dice. Non-eliminated teams break ties in the final score. If the final score is still a tie between two non-eliminated teams, no winner is declared this season.

  Challenges may be posted in official challenge thread:
  * Only one team can be challenged per post.
  * Consecutive challenges may be posted after another player has posted a challenge OR if noone has posted a challenge for a week.
  * When two non-eliminated teams have scheduled a challenge within ten days, the teams involved cannot eliminate or be eliminated by any other team until the challenge match has been resolved.
  * Failing to schedule a challenge match before playing another open match versus a non-eliminated opponent will disqualify your team.
  * In case of multiple challenges, the matches must be scheduled in chronological order.
  * An unanswered challenge disqualifies your team at the end of the season.

  TL;DR när ett lag har utmanat ett annat lag måste de boka en match inom tio dagar, därefter kan de bara eliminera varandra fram till att matchen är spelad. Oavgjort resultat eller förlust eliminerar laget. Lagen kan fritt spela matcher innan utmaningsmatchen så länge den är bokad

  Observera att man inte måste boka match men att det garanterar att laget du möter inte kommer bli eliminerat innan ni möts.

  Det som är nytt är således att man diskvalificeras om man inte bokar in utmanarmatchen innan man spelar en annan match, att icke-eliminerade lag har fördel i slutresultatet samt att om flera lag ligger på delad förstaplats vid ligans slut så får ingen priset.

  EDIT: La till lite info om hur utmaningar går till. La till info om att lag som är bokade för en utmaningar inte kan eliminera eller bli eliminerade av andra lag innan matchen är spelad.

  Varsågod att anmäla er till öppna ligan 4 och börja fajtas!
 • image

  Öppna ligan började med ett underjordiskt äventyr då Sylvania Transfusion bjöd ned The Warpstone Munchers i sin fotbollshåla för en match DungeonBowl. Enligt underjordarna var dock stället överbelamrat med konstigt välplacerade fällor som gav fördelar till de nyskapade vampyrerna genom diverse förolyckelser bland underjordarnas spelare. Vampyrerna gick till slut vinnande ur grottkampen och underjordarna fick se sig slagna på det som borde vara van mark.

  Detta innebär att det är säkert att möta The Warpstone Munchers utan risk att bli eliminerad.

  Härmed är gladiatorkampen officiellt igångsparkad. Jag moddar originaltexten lite för att tydliggöra vad som gäller för utmaningar till Deadly Gladiator.

  Ställningen (genomstruken = eliminerad)
  ---------------------------------------
  Sylvania Transfusion – 1 lag eliminerat
  Azgorgh Stealers
  Bones Galore
  Lords Of Ulthuan
  Rerolls are for losers
  The Warpstone Munchers

 • Jag och Martin kommer köra på Onsdag så då står Lords Of Ulthuan eller Azgorgh Stealers kvar på listan =)
 • Fint! Lycka till... och håll er vid liv :)
 • MartinS said:

  Azgorgh Stealers utmanar följande:
  Sylvania Bloodsuckers, Mutant Scum, Farmers of Ulthuan, The Losers, Dirty Bones and Fieldstones of Mu.


  EDIT: MartinS drog tillbaka sin utmaning så detta inlägg gäller inte längre.

  Den här utmaningen gäller endast Sylvania Transfusion då man endast kan utmana ett lag per inlägg i utmanartråden om det ska gälla Deadly Gladiator.

  Om Sylvania, efter sin redan bokade match mot Viking, spelar en match mot ett annat lag än Azgorgh Stealers diskvalificeras de.

 • Men Viking utmanade mig innan Martin gjorde det. Och får han spela andra matcher innan jag svarat? Vad händer om jag säger ja till torsdag nu när jag vet att han och zeke skall spela då?

  Dessutom utmanade Viking mig innan han gjorde upp med Martin. Varför blir ingen diskad i den matchen?

  Det kan bli problematiskt om en person som blivit utmanad passar på att utmana någon annan så att denne inte kan spela under väntetiden.
 • Efter lite fundering har jag kommit fram till problemet med detta regelsystem. Det går att göra sig av med en motståndare genom att två personer utmanar henom samtidigt. Den utmanade blir då automatiskt diskad om den utmanade inte kan spela bägge matcher samtidigt, vilket systemet inte tillåter.
 • Ah, intressant situation. Gick tillbaka nu i tråden och ser att Viking utmanade dig Pellevin. Således har du två utmaningar emot dig. Min tanke med detta är underförstådd, att när man blir utmanad av två personer så är det tidsaspekten som avgör vem man måste spela mot först. Jag la till det i originaltexten för klarhets skull.

  I ditt fall skulle du behöva möta Viking först och sen MartinS i den ordning som du blev utmanad. MartinS drog dock tillbaka utmaningen så nu behöver du bara möta Viking innan du spelar någon mer match.

  Priset är relativt nytt, bra att ni säger till om det blir oklarheter så vi kan reda ut dem.
 • @Il_Maestro: Går det bra att jag tar bort dessa utmaningar. Det blev alldeles för krångligt.

  Jag och Tomas kommer spela onsdag. Därefter jag och Mattias på torsdag.
 • @MartinS - Det går bra den här gången eftersom priset är relativt nytt.

  @Pellevin - Eftersom MartinS drar tillbaka sina utmaningar är Sylvania således fria att möta vem de vill efter att du har mött Vikings lag utan risk att bli diskvalificerade.
 • Sådär. Nu har jag tagit bort utmaningarna och ska i fortsättningen bara utmana ett lag i taget och bara när jag själv inte har någon Open match bokad. Tack Il_Maestro. :)
 • MartinS said:

  Sådär. Nu har jag tagit bort utmaningarna och ska i fortsättningen bara utmana ett lag i taget och bara när jag själv inte har någon Open match bokad. Tack Il_Maestro. :)


  @MartinS - Inga problem. Ursäkta ev. oklarheter men vissa får redas ut efterhand.

  Uppdaterade originalinlägget. La till lite info som var underförstådd, att endast icke-eliminerade lags utmaningar behöver besvaras för att man ska undvika att bli diskvalificerad.

  D.v.s - om man har blivit utmanad av någon och de blir eliminerade innan man kör sin match så kan du ignorera utmaningen utan att bli diskad.
 • Föreställer mig även att det går att vara lite mer generell i sina utmaning i open tråden.

  Läser mellan raderna att Martin var sugen att spela en match som kunde tillgodoräknas i deadly gladiator priset men kände att det kvittade lite vem han mötte...

  Det alternativt att han var sjukt rädd att möta mina ohyggligt levlade och livsfarliga underjordingar då mitt var det enda lag han utelämnade från sin utmaning...

  Ett sista alternativ är att han hatar mig och inte vill se mig... :-)
 • Lustigt det här. Detta är tredje gången på tre dagar jag måste säga detta: jag förstår inte underförstådda saker. Men jag tror också att det är jättefarligt, även för er icke-märkliga, att utgå från att andra fyller ut de tomma rutorna på samma sätt som ni själva.
 • kanske jag som tänkt olika men trodde open säsongen och deadly gladiator var 2 olika saker,så i open utmanade jag erik men här på deadly var jag och martin inbokade,nåväl,mina high elfs är ju alla lorder och prinsar,dom bryr sig inte om detta käbbel som bönde lagen har hahaha =)
  kommer möta martin på onsdag iallafall,har jag på nått sätt satt krokben på mig själv ang eriks utmanande så får det bli så,kör på Mr Maestro =)
 • @Pellevin - underförstådda saker är en omskrivning för nåt jag inte tänkte på från början. Bra att du säger till så att det kan bli solklart.

  @Viking - deadly gladiator har ingen separat utmanartråd, utmaningarna sker i vanliga utmanartråden precis som vanliga open-matcher med kravet att max ett lag kan utmanas per inlägg samt att man inte får utmana alltför ofta. Det blev bara lite oklart vad som hände om ett lag får två utmaningar emot sig men det är nu utrett (hoppas jag) :P
 • Jox said:

  Föreställer mig även att det går att vara lite mer generell i sina utmaning i open tråden [...]

  Ja det stämmer. Direkta utmaningar mellan lag som är icke-eliminerade är det enda som kräver en viss form för att det utmanade laget skall riskera att bli diskvalificerat om det inte svarar på utmaningen. Generella utmaningar är välkomna men riskerar inte att diskvalificera någon.

 • Pellevin said:

  Men Viking utmanade mig innan Martin gjorde det. Och får han spela andra matcher innan jag svarat?


  Ja. Utmanaren kan spela fritt antal matcher om hen inte har blivit utmanad själv. Målet är att utmanade lag inte ska kunna förhala utmaningen. I nuläget finns inga regler för när utmanaren måste spela matchen men jag kommer ogiltigförklara utmaningar som inte spelats inom rimlig tid.

  Pellevin said:

  Vad händer om jag säger ja till torsdag nu när jag vet att han och zeke skall spela då?


  Du får säga ja. Du får säga nej. Det enda relevanta är att din nästa match som spelas är mot den som först utmanade dig, dvs Viking. Om Viking däremot spelar en match innan han möter dig gör ingen skillnad då det är han som utmanar dig.

  Pellevin said:

  Dessutom utmanade Viking mig innan han gjorde upp med Martin. Varför blir ingen diskad i den matchen?


  Endast de som blir utmanade riskerar att bli diskvalificerade om de inte spelar utmaningsmatchen innan de bokar och spelar en annan open-match
 • Jox said:

  Föreställer mig även att det går att vara lite mer generell i sina utmaning i open tråden.

  Läser mellan raderna att Martin var sugen att spela en match som kunde tillgodoräknas i deadly gladiator priset men kände att det kvittade lite vem han mötte...

  Det alternativt att han var sjukt rädd att möta mina ohyggligt levlade och livsfarliga underjordingar då mitt var det enda lag han utelämnade från sin utmaning...

  Ett sista alternativ är att han hatar mig och inte vill se mig... :-)  Då läste du slarvigt, jag häcklade alla lag genom att kalla dem för snarlika namn: Ditt lag kallade jag för Fieldstone istället för Warpstone. (Gråsten) ;)
 • och jag var Farmers Of Ulthuan inte Lords vilket kommer straffa sig på onsdag väldigt mkt =)
 • Fan också då.... Alltid är det nåt.

  Alt fyra: jag fattar inte häcklet och gör bort mig offentligt.
  Som vanligt!
 • @Il_Maestro Jag tycker inte om de regler du förespråkar, de ger en ojämn balans mellan utmanare och utmanad. Nu kan man utmana någon, och sedan påstå att man inte kan mötas förrän efter två veckor. I mellantiden kan utmanaren spela ett halvdussin matcher medan den utmanade är frusen. Förslag: Ta bort frysningen från bägge spelare, men behåll uteslutningen ur Deadly Gladiator för lag som undviker att anta utmaningar.
 • borde inte utmaningen bara gälla om båda är kvar i deadly gladiator och när dom utmanar så är det just den matchen dom måste spela innan nån av dom andra spelar nån annan open match ??
 • Pellevin said:

  ...Nu kan man utmana någon, och sedan påstå att man inte kan mötas förrän efter två veckor. I mellantiden kan utmanaren spela ett halvdussin matcher medan den utmanade är frusen...


  Bra poäng. Jag la dock betoningen i regeln på att den utmanade måste möta utmaningen så snart den kan eller att den blir diskad. Detta för att tydliggöra vikten av att svara på utmaningar istället för att "gömma sig".

  I nuläget finns inga skrivna regler för att förhindra situationen du beskriver för det är redan tillräckligt med regler att hålla reda på. Jag har förhoppningen om att det inte skulle hända. Om någon dock försöker "gamea" systemet i ett försök att förstöra prisets innebörd genom att blockera motståndare kommer jag ogiltigförklara den personens utmaningar och i slutändan eventuellt vara tvungen att diskvalificera dessa.

  I slutändan kommer jag nog vara tvungen att lägga in något om detta för att undvika att situationen ej skall uppstå men i nuläget gör jag inga ytterligare regeltillägg.

  Spela matcher. Ha kul. Förstör inte för andra utanför spelet och håll god stämning... och se till att inte spela oavgjort eller förlora. :)
 • Viking said:

  borde inte utmaningen bara gälla om båda är kvar i deadly gladiator och när dom utmanar så är det just den matchen dom måste spela innan nån av dom andra spelar nån annan open match ??


  Det är så det är tänkt.
 • Varför vill du inte ta bort frysningen för den utmanade, men ändå låta utmanaren spela?
 • Pellevin said:

  ...Nu kan man utmana någon, och sedan påstå att man inte kan mötas förrän efter två veckor. I mellantiden kan utmanaren spela ett halvdussin matcher medan den utmanade är frusen...


  Bra poäng. Jag la dock betoningen i regeln på att den utmanade måste möta utmaningen så snart den kan eller att den blir diskad. Detta för att tydliggöra vikten av att svara på utmaningar istället för att "gömma sig".
  Du missförstår mig här, jag pratar inte om att den utmanade undviker det, utan utmanaren.

  Vi har just nu en situation där Viking spelar en match före vår, men jag inte får göra det fastän jag genast svarade på hans utmaning. Jag förstår inte varför det är en bra regel.
 • Pellevin said:

  Pellevin said:

  ...Nu kan man utmana någon, och sedan påstå att man inte kan mötas förrän efter två veckor. I mellantiden kan utmanaren spela ett halvdussin matcher medan den utmanade är frusen...


  Bra poäng. Jag la dock betoningen i regeln på att den utmanade måste möta utmaningen så snart den kan eller att den blir diskad. Detta för att tydliggöra vikten av att svara på utmaningar istället för att "gömma sig".
  Du missförstår mig här, jag pratar inte om att den utmanade undviker det, utan utmanaren.

  Vi har just nu en situation där Viking spelar en match före vår, men jag inte får göra det fastän jag genast svarade på hans utmaning. Jag förstår inte varför det är en bra regel.

  Ok, jag förstår dilemmat. Det är klart att om du vill spela en match innan det så ska du kunna göra det utan att straffas. Problemet som uppstår dock är att om du då möter ett annat icke-eliminerat lag innan du möter din utmanare så kanske din utmanare inte får möjlighet att eliminera dig. Min tanke med utmaningarna är att det är en mållåst duell där två icke-eliminerade lag måste gå i batalj för att en av dem ska gå segrande ur den.

  Kan man spela fria matcher innan den bataljen så försvinner syftet och någon annan kan eliminera spelaren innan utmaningen blir spelad.

  Ok, efter en hel del tankevrängande kom jag fram till följande:


  * When two non-eliminated teams have scheduled a challenge within ten days, the teams involved cannot eliminate or be eliminated by any other team until the challenge match has been resolved.
  * Failing to schedule a challenge match before playing another open match versus a non-eliminated opponent will disqualify your team.


  Då kan man utmana någon och och veta om att man får möta henom innan hen hinner bli eliminerad av någon annan samtidigt som man behåller friheten att köra vilka matcher man vill så länge man bokar datum för utmanarmatchen inom tio dagar.
 • Nu måste du alltså diska Tomas om han spelar mot Martin på onsdag. Om Martin vinner har han inte eliminerat någon i Deadly Gladiator, hans motståndare var ju diskad. Och om Tomas vinner så kan jag alltså ändå inte få en seger till i Deadly Gladiator för att han hunnit diskas. Svårt att se att någon vinner på det. Tycker du att detta blir roligare och rättvisare?

  Än en gång: Alla dessa problem försvinner om du tar bort frysregeln. Jag tycker regeln om att man blir diskad om man inte antar en utmaning fungerar utmärkt helt utan frysningar.
 • Samtidigt vet jag att du har en vision med priset, och det är en väldigt bra idé. Jag hoppas du förstår att mitt gnäll kommer från ett gott ställe, och jag kommer snart hålla käften, för jag vill absolut inte driva bort dig från detta.
 • Frysregeln är till för att utmaningarna skall betyda något för priset annat än ett bokningssystem. Utmanar man någon skall ingen annan kunna komma in och eliminera någon av spelarna innan de möts.

  Det senaste förslaget gör att man bara behöver boka in matchen innan man spelar andra matcher. Så länge matchen är bokad blir man inte diskad även om man spelar tolv matcher däremellan.

  I ditt och Vikings fall så verkar ni ha bokat att spela i veckan så då kan både du och han spela andra matcher innan er match körs. Ni är båda immuna och kan inte eliminera andra spelare förrän er match är spelad eftersom er utmaning kom först.

  Det är bra med feedback och konstruktivt kritiska röster så keep it coming! Det är jättebra att du tar till orda.
 • La till en TL;DR som sammanfattar essensen av utmanarreglerna.

  TL;DR när ett lag har utmanat ett annat lag måste de boka en match inom tio dagar, därefter kan de bara eliminera varandra fram till att matchen är spelad. Oavgjort resultat eller förlust eliminerar laget. Lagen kan fritt spela matcher innan utmaningsmatchen så länge den är bokad

  Observera att man inte måste boka match men att det garanterar att laget du möter inte kommer bli eliminerat innan ni möts.
 • Vill bara säga att det är kul att det blir lite mer tävling i Open - att matcherna faktiskt gäller något. En liten önskan är att alla regler är på svenska. :)

  Edit: Tog bort att jag hävdade att alla regler var på svenska.
 • Våra regler har väl aldrig varit på svenska? :)
 • Mago said:

  Våra regler har väl aldrig varit på svenska? :)

  Jo, det blir lite klurigt med formuleringar men jag försöker bibehålla den anglosaxiska traditionen i Skandinaviens största Blood Bowl-liga. :P

 • I ditt och Vikings fall så verkar ni ha bokat att spela i veckan så då kan både du och han spela andra matcher innan er match körs. Ni är båda immuna och kan inte eliminera andra spelare förrän er match är spelad eftersom er utmaning kom först.  Så nu när jag och Viking spelade oavgjort så eliminerades mitt lag och inte hans? Det tycker jag låter orimligt.

  Jag tycker för övrigt att inget lag ska elimineras vid oavgjort. Det gör att deadly gladiator varar längre för fler och att det inte lönar sig lika bra att inte spela.
 • Nejdå, du är safe eftersom Viking bokat match med Pellevin. Då kan han inte eliminera dig även om ni spelade oavgjort.

  "Ni (Viking och Pellevin) är båda immuna och kan inte eliminera andra spelare förrän er match är spelad eftersom er utmaning kom först."

  Att bli eliminerad på oavgjort är skälet till att det kallas dödlig gladiatorkamp. Kämpa för att vinna. Idén föddes från min första öppna liga då jag fick många oavgjorda matcher och det kändes trist att den enda skillnaden mellan vinst och oavgjort var att man fick slå om winnings.
 • Ok, då fattar jag.

  Jag förstår ditt resonemang, men tycker man kan utvärdera detta efter denna säsong. Kanske finns en mellanväg? Att man elimineras efter två oavgjorda?
 • Jag diskuterar gärna efter säsongen. :)
 • image

  Efter att Sylvania fick blodad tand efter sin första eliminering kände sig högalverna Lords of Ulthuan sig manade att möblera om vampyrplytena och skicka dem till den odöde tandläkaren för att få nya kronor på gaddarna. Vampyrerna bjöd åter ner i deras underjordiska håla för ett parti DungeonBowl. Även om högalverna lyckades hålla sig ifrån skador var det vampyrernas match med solklar vinst 2-0.

  Högalverna hade innan matchen lyckats smyga in en träningsmatch mot kaosdvärgarna Azgorgh Stealers som blev oavgjord, detta innebar dock inte att lagen blev eliminerade utan Lords of Ulthuan fick vänta och bli eliminerade i vampyrmatchen istället.

  image

  Mutants and Scum spelade sin första match och fick möta Azgorgh Stealers. Kaospakten såg laddade ute med en minotaur, ett troll och en rese som stod redo att göra kaosdvärgomelett av motståndarnas försvarslinje. De fick dock ingen utdelning för sina åratal av träning i mord och förödelse utan matchen slutade utan mål och utan skadade motspelare. Istället tog kaosdvärgarna hem vinsten med 3-0. Den avfällde goblinen Albo den förskräckligen lyckades dock få till en välplacerad pass.

  Detta innebär att det nu är säkert att möta Lords Of Ulthuan och Mutants and Scum utan risk att bli eliminerad

  Ställningen (genomstruken = eliminerad)
  ---------------------------------------
  Sylvania Transfusion – 2 lag eliminerade
  Azgorgh Stealers – 1 lag eliminerat
  Thumb in the eye boys
  Rerolls are for losers
  Bones Galore
  Lords Of Ulthuan
  Mutants and Scum
  The Warpstone Munchers
 • Eftersom Lords Of Ulthuan, Mutants and Scum och The Warpstone Munchers är eliminerade från gladiatorkampen är det säkert att möta dem utan risk att bli eliminerad själv. Bara så att ni som inte redan mött dem vet om det.
 • image

  Rerolls are for losers spelade likt de förra kaospaktarna sin första match i ligan... även denna gång var motståndarna kaosdvärgarna Azgorgh Stealers. Den här gången bjöd kaosminotauren "Apocalypse Cow" dock på rejält motstånd och slog ut två kaosdvärgar i skadegropen. Hen fick dessutom pris för bästa spelare varpå rykten säger att kaospaktarna ber de mörka gudarna om någon trevlig mutation att slänga på henom.

  Matchen slutade med 1-0 till kaosdvärgarna trots att kaospakten hade både Lewdgrip Whiparm och Ugroth Bolgroth på sin sida. Ryktet går i Dark Lands omkring det senaste heta kaosdvärglaget och vissa hävdar att de kanske till och med kan utmana den ökände Htruk och Darkland Slavehunters i ett derby någon gång framöver.

  Nu är det säkert att möta Rerolls are for losers utan risk att bli eliminerad iaf.

  Ställningen (genomstruken = eliminerad)
  ---------------------------------------
  Azgorgh Stealers – 2 lag eliminerade
  Sylvania Transfusion – 2 lag eliminerade
  Thumb in the eye boys
  Bones Galore
  Lords Of Ulthuan
  Mutants and Scum
  Rerolls are for losers
  The Warpstone Munchers
 • *Htruk får sig ett gott skratt på ålderdomshemmet* ;)
 • @Tusse! Du och dina Maize Red Wings är utmanade av de sanna chaoskultisterna - Azgorgh Stealers.

 • MartinS said:

  @Tusse! Du och dina Maize Red Wings är utmanade av de sanna chaoskultisterna - Azgorgh Stealers.

  Bra initiativ. Det här är inte utmanartråden dock. :) Jag dumpar över utmaningen i den tråden dock och räknar den som en officiell utmaning.

 • image
  image

  Azgorgh Stealers utmanade Maize Red Wings en bister afton i september. Kaosdvärgarna hade en serie vinster på rad innan detta och såg laddade ut att ta ledningen i gladiatorkampen mot Khornes utvalda. Rykten säger att Htruk själv satt på VIP-bänken hos Stealers men det är svårt att veta eftersom alla dvärgars ansiktet mest består av stora skägg. Matchen blev förvånansvärt skadefri och efter en lång kamp slutade den 1-1. Mål gjorde tjurkentauren Kargur och gropkrigaren Treznor.

  Red Wings apotekare fick det otacksamma jobbet att sparka liv i en Khorne-spelare och förhindra att hans skalle lades till blodsgudens tron... inget man kan förvänta sig någon favör av eftersom Khorne föredrar att man dödar, lemlästar och bränner efter förmåga.

  Detta innebär att båda lagen blir eliminerade från gladiatortävlingen. Azgorgh Stealers leder med tre eliminerade men kan hädanefter inte eliminera några fler lag.

  Nu är det säkert att möta Azgorgh Stealers och Maize Red Wings utan risk att bli eliminerad.

  Ställningen (genomstruken = eliminerad)
  ---------------------------------------
  Azgorgh Stealers – 3 lag eliminerade
  Sylvania Transfusion – 2 lag eliminerade
  Maize Red Wings – 1 lag eliminerat
  Thumb in the eye boys
  Bones Galore
  Lords Of Ulthuan
  Mutants and Scum
  Rerolls are for losers
  The Warpstone Munchers
 • image.......image

  Ikk'burg Skitterers och Chosen of Xe'Lius debuterade i öppna ligan fyra genom att kämpa sig till en oavgjord 2-2 match. Råttorna gjorde det råttor gör bäst (mål) men rännstensrännaren K Zulrat fick även till en bra smäll vilket gjorde att skinken X'Pee var nära att stryka med i början av matchen. Efter en heroisk insats av medicinmannen med djungelolja och jaguarspott kom X'Pee dock tillbaka och gjorde därefter ödlemännens båda mål. En anmälan har skickats till domarkollegiet om misstänkt doping, vi får se om det blir något av den.

  Detta innebär att båda lagen blir eliminerade från gladiatortävlingen. Azgorgh Stealers leder fortfarande med tre eliminerade men kan inte eliminera några fler lag.

  Nu är det säkert att möta Ikk'burg Skitterers och Chosen of Xe'Lius utan risk att bli eliminerad.

  Ställningen (genomstruken = eliminerad)
  ---------------------------------------
  Azgorgh Stealers – 3 lag eliminerade
  Sylvania Transfusion – 2 lag eliminerade
  Chosen of Xe'Lius – 1 lag eliminerat
  Ikk'burg Skitterers – 1 lag eliminerat
  Maize Red Wings – 1 lag eliminerat

  Thumb in the eye boys
  Bones Galore
  Lords Of Ulthuan
  Mutants and Scum
  Rerolls are for losers
  The Warpstone Munchers
 • Jag tänker tolka detta som att jag har en tredjeplats! Och utan att ha spelat en enda match. Skämt åsido, jag har på tok för lite tid att spela i Open den här säsongen, så jag drar mig ödmjukt ur. Om Pellevin eller annan comish kan avregistrera mitt lag vore det snällt. Hade hoppats att det skulle falla bättre utmed tidsplaneringen.
 • Om Pellevin eller annan comish kan avregistrera mitt lag vore det snällt.  Jag tog mig friheten att göra detta.
 • Jag tänker tolka detta som att jag har en tredjeplats!...

  Deadly Gladiator har ingen andra- eller tredjeplats. Det finns bara en vinnare och resten har förlorat. :P