Säsong 21
 • Jag lärde mig det mesta på cyanides blood Bowl. Det är en bra grundkurs.
 • @DavidD Hej hej! Kul att du är med oss! Vi har alla varit nya någon gång. Jag känner mig själv ganska grön, men inser när jag räknar efter att detta blir min åttonde säsong...
 • Vampyr nr 11 i Hearts lyckades kapa åt sig hela 17 SPP under senaste matchen i ligan. Måste vara någon typ av rekord. Vad hände @Lockmund?
 • Ja, det kan man undra. I och med att han är den snabbaste spelaren i laget, så blir det ofta han som försöker stressa bollhållaren och om jag sedan får tag på bollen så är det han som står bäst till för att kunna göra en snabb TD.

  Jag försökte faktiskt göra en TD för att levla upp min #13, men han blev vid tillfället nedslagen och knockad. Ofta höll Captain Jack i bollen och det blev aldrig läge att lämna över, (det regnade nästan hela matchen). När jag fick en Blitz! efter 2-0 så var han den som stod redo att fånga bollen (vilket misslyckades), men strax efter plockade han upp bollen efter en missad pickup. (Det blev många sådana för Pär och hans rerolls tog slut tidigt).

  Efter ännu en misslyckad pickup efter 3-0 markerade han ghoulsarna nära bollen medans kamraterna skar av vägen för de andra. När han fick chansen att göra en "Zlatan-mot-England" så tog jag den för att levla honom. Det visade sig vara onödigt eftersom han fick sin femte MVP ändå.

  Jag vet inte om det var något rekord, men att ha en spelare på 57 SPP när "tvåan" ligger 40 SPP efter är definitivt ovanligt. Jag förväntar mig att en bounty snart dyker upp och någon illvillig jävel foular ihjäl honom. :)

 • Lockmund said:

  Jag förväntar mig att en bounty snart dyker upp och någon illvillig jävel foular ihjäl honom. :)  Jag har tyvärr redan mött dig. :)

 • Hoppas att turen för vampyrerna sprider ut sig över fler matcher, det är alltid kul om ligan blir så jämn som möjligt. :)
 • Jag trodde att någon av Georgs gamla råttor samlade på sig en herrans massa spp i en match.Deras rekord verkar dock vara 15spp vad jag kan se.
 • Jag har tyvärr redan mött dig. :)


  Det kommer nya säsonger. :)

  Hoppas att turen för vampyrerna sprider ut sig över fler matcher, det är alltid kul om ligan blir så jämn som möjligt. :)


  Tackar. :)
 • Imorgon (torsdag den 10/11) kommer jag att stänga igen lokalen på Alphaspel när vi är klara. Men jag kommer inte dit förrän kring 18.30. Så var inte oroliga för att ingen med nyckel är där, jag kommer.