Köpa Chaos warrior (ex ur Chaos Mutants Blistret)
 • Söker en 4:e chaos krigare att komplettera mina övriga 3 från 3:ed. Det finns en ful fan i Chaos Mutants Blistret, om någon har han till övers så kan jag gärna köpa han av er. Hittar ingen bra bild på modellen på google men en kille på ebay säljer hela blistret så ni kan se en suddig bild av honom här.

  Alternativ kan jag tänka mig köpa en lord borak eller en av de ordinarie 3ed kaos krigarna till kaos laget för att själv konventera om en till en 4:e variant.

  Slutligen, om du sitter med en perfekt modell som passar 3:ed stilen på krigarna skulle jag tacksamt ta emot tips, speciellt om du har modellen och kan tänka dig göra dig av med den.

  3:ed krigarna kan ni se på denna bild tillsammans med en fjärde lite sällsyntare modell från 2:ed. Den modellen skulle självfallet gå bra om du har den till övers.

  image
 • Jag har en Lord Borak från när jag var baby boy. Min absolut första blood bowl-figur utöver plasthumans/orcer från lådan. :-)

  Om du inte hittar rätt på någon figur som du vill ha så kan jag fundera på om det finns något nostalgi-värde. Som ytterligare info så är den straff-fult målad i härliga svart och rött.
 • @JohnnyD : Lord Borak är typ 3:e hand val, först vill jag se om någon har en av de andra nämnda figurerna. Men om ingen nappar på någon vecka kan vi ta en titt på Lården.
 • Stilen passar men de där chaos krigarna har lite få detaljer och jag vill helst ha en metal modell.
 • @Lard jag har faktiskt dendär modellen du söker, omålad och obasad https://dl.dropbox.com/s/4w1txk910ix3wks/2014-02-22 23.49.30.jpg
 • @Ikki : ser bra ut, hur mycket vill du ha för den?
 • Det var lite saftigt. 2ed modeller tar alphaspel 35 pix för och då är denna krigare 3:ed, dvs vanligare. Finns det någon modell som du söker så kan vi kanske byta?
This discussion has been closed.
All Discussions