Kvartsfinalrapport
  • Amazoner mot vampyrer, hur skulle det gå?

    Amazonerna beslöt sig för att spela smutsigt och fick dvärgrunor och trolldryck. De började med att ta emot och sparken hamnade lite för långt bak, så det blev en touchback. Halvleken kan sammanfattas med att vampyrerna fick sina spelare knockade, att bollen kom lös flera gånger, men studsade vidare till nästa amazon som glatt fångade in den. Trots en äkta quadroskull, så gjorde de sin touchdown i runda åtta och fem vampyrerspelare, (inklusive den viktiga captain Jack), hoppade raskt ut ur KO-båset. Det enda av intresse som hände i vampyrernas runda åtta var att lagen fick var sin muta. Lite för sent för att rädda amazonernas runkastare från utvisningsbåset.

    Andra halvleken började med två kastade stenar. Jack blev bara stunnad, men amazonerna fick sin linjedam med Guard knockad. King Paleface fick användning av sin nya Sure Hands direkt och parkerade på vänstersidan. En thrall lyckades foula bort en blitzer med Guard, men amazonerna kom igen och när Ace blockade så dåligt att han själv skadade sig fick amazonerna rejält tryck. Ett lite desperat spel placerade kungen en bit in på amazonernas planhalva. Vad som nu fäljde var en kavalkad av ettor och skallar för bägge lagen tills dess kungen tog sig nära TD-området där både han och linjedam gick ner. Queen Coldlips hade inga problem att plocka upp bollen och springa in i runda 16. Efter en bortfoulad thrall blev det förlängning.

    Vampyrerna vann slantsinglingen och hade 3 rerolls kvar mot amazonernas enda. Bägge lagen kunde ställa upp 11 spelare. Sent om sider kom Anders ihåg sin witch brew och Jack blev dum. Kungen plockade upp bollen och gav den till Jack innan han kunde bli korkad. Det var dock onödigt eftersom Jack klarade alla really stupid och bloodlust slag. Amazonerna hade fått en blitz!, så vampyrerna styrde över spelet till högersidan. De blockar som följde förstärkte det känsla bägge coacher haft att vampyrernas blocktärningar visade mycket POW. Stunnade amazoner fick svårt att få mer än en tärning på Jack, som glatt sidestepade vidare. En diagonal march ledde till en td på vänstra sidan i runda 20.

  • Kul. Utan att veta vilka som möts i semin, så håller jag på vampyrerna :)
  • Bra skrivet,älskar match rapporter =)