Slutspel, SquigBowl och Spelarmöte - den 23dje april
 • Hejsan alla StockBowlare, ni är alla varmt välkomna till Alphaspel nästa söndag för en heldag i grisskinnets tecken.

  Vi öppnar senast 9.30 och sedan kör vi två ronder blodskål, och efter det blir det spelarmöte. Top 4 gör upp om seriesegern och alla andra som vill kan spela en eller två matcher squigbowl, det ädlaste och mest rättvisa av alla spel. Ingen föranmälan krävs, titta in med ditt/dina lag, så hittar vi en motståndare åt dig.

  Ett lag kan endast spela en squigmatch, så om en coach vill köra två måste hen ha två olika lag som inte spelat någon match före 9de januari detta år.

  Spelarmötet vill du inte missa. Nu är det dags att avgöra hur vi skall hantera lagen från det gamla systemet. Skall vi släppa in dem i det nya, eller skall de alla pensioneras? Dessutom finns flera andra saker att avgöra: Skall vi ta in de tre nya Starplayerserna som nu tillåtits i turneringsspel? Vill vi införa ett förändrat system för matchintäkter, baserat på åskådarantal? Eller kanske något annat som du brinner för?

  Ungefärligt schema:
  10-13 semifinaler, squigbowl, lunch.
  13-15 final, bronsmatch, squigbowl.
  15-16 prisutdelning och spelarmöte.
 • Värt att förtydliga:

  Att spela Squigbowl räknas som ytterligare en match ur Season 22 eller Open Season 8
  (den säsong ditt lag spelat i).

  Väljer man att spela Squigbowl med ett lag som inte spelat Season 22 eller Open Season 8, så kommer matchen i Squigbowl att räknas som en separat säsong i form av aging av spelare och återköp av lag.
 • Som ny i ligan och på Blood Bowl så hade det varit grymt kul att se semifinaler och final. Hade säkert varit nyttigt att vara med på spelarmötet också. Men tyvärr så har jag annat som måste gå före (barnen).
 • Ok, trist att du missar, men vi ses snart därute!
 • OBS! OBS! OBS! Ändrad lokal för slutspelsdagen. OBS! OBS! OBS!

  Ny lokal: Tullinge gymnasium