Säsongsavslutning och spelarmöte - vad hände?
 • Idag har tio BloodBowlmatcher spelats i Tullinge gymnasiums matsal. sex fullständigt rättvisa squigbowlmatcher och fyra mer chansartade slutspelsditon. När dammet lagt sig framträdde en helt ny segrare, MartinS, som efter tio raka segrar måste betraktas som en mycket rättvis mästare. I finalen mötte han Zeke73 som hade nio raka segrar före det, så finalen var verkligen mellan de tyngsta lagen.

  Efter spelet samlades en grupp stockbowliter för att dryfta en serie aktuella frågor kring hur vår liga skall bedriva verksamheten framöver. Flera (formellt icke-bindande) beslut fattades, och jag skall nu försöka sammanfatta dem:

  *Det återstår mycket arbete innan vi på ett tillfredsställande sätt kan föra in lag från det gamla systemet i den nya verkligheten. Därför kommer kommande säsong (Season 23 och Open Season 9) att endast tillåta lag som inte spelat före 9de januari i år. Under de ca sexton veckor denna säsong pågår skall en arbetsgrupp förhoppningsvis bestående av @coma, @DavidD, @Martin08 och andra intresserade (anmäl ditt intresse här) jobba fram minst ett förslag på hur transitionen kan genomföras. Sedan tas frågan upp igen på nästa spelarmöte, i slutet av nästa säsong.

  *De tre nya Star Players som NAF har sagt ok till har ikväll förts in i vår liga. Godkänner NAF fler kommer de då att införas hos oss, och detta skall då meddelas i detta forum.

  *Ett förslag om att införa ett system där winnings relateras till åskådarantal röstades ner.

  *Tidsbegränsningar i top fyra efterfrågades och skall implementeras nästa säsong. Formerna är fortfarande inte bestämda.

  *Ett förslag att tillåta Wizards som inducement röstades ner.

  *En diskussion om huruvida reglerna som ger gratiskort i alla matcher var något vi vill ha kvar ledde inte till något avgörande, så en poll kommer att läggas upp här i forumet för att avgöra frågan.

  *Ett förslag om att införa ett nytt pris till det snyggaste laget bifölls. Utformningen av de praktiska detaljerna kring detta pris kommer att göras av @imp.

  *Inför återköp av lagen kommer alla spelare som spelat under föregående säsong, men inte har någon SPP, att tilldelas en SPP.

  *Ett förslag om att skapa ett eller flera dokument med beskrivningar av både våra visioner och praktiska detaljer bifölls och skall förverkligas av styrelsen.

  Tack för ett jättefint arbete av alla deltagare, nu kör vi!
 • Ovanstående låter mycket rimligt.

  Tack för allt arbete återigen och tack gör roliga matcher.

  Samt förstås grattis Martin till segern.
 • Grattis Martin!
 • Tack för gratulationerna och för ett bra och konstruktivt spelarmöte!
 • Grattis Martin. Hoppas Nuffle är på min sida nästa gång vi möts! :)
 • Zeke73 said:

  Grattis Martin. Hoppas Nuffle är på min sida nästa gång vi möts! :)


  :)