Pitchclear och slut på spelare
 • Hur är det funkar när en coach inte kan ställ upp fler spelare för en drive? Har för mig det var nåt i stil med:

  En coach kan inte ställa upp spelare för en drive, turnmarker flyttas fram 2 steg och motståndarens coach får en td. Nytt försök för ko rolls, men åter igen misslyckas det. Det är turn 15, avslutas matchen nu eller får motståndaren ytterligare en td?
 • Man får iaf ge upp utan att bli straffad för det, vet dock inte hur det är när coachen (är dum nog :P) vill fortsätta spelet ...
 • Läste reglerna. Strulet är väl de TVÅ turnsen det ska flyttas fram. Min tolkning blir i alla fall att i ditt fall (IftP) blir det flytta en turn, ge TD, matchen slutar.

  Det här hamnar väl i kategorin "vi tänkte inte på det".
 • tror också det blir flytta turn-marker, ge td.
  tror det var så i en match vi spelade till och med @inforthepain
  eller så var det så att turnsen räckte till. var stunty för massa år sedan så minnet är inte det bästa med detaljerna :)
 • brocCooLi said:

  tror också det blir flytta turn-marker, ge td.
  tror det var så i en match vi spelade till och med @inforthepain
  eller så var det så att turnsen räckte till. var stunty för massa år sedan så minnet är inte det bästa med detaljerna :)  Låter bekant, har för mig att jag blev övertalad att göra en greedpass som sket sig och jag fick kämpa med att få upp bollen igen ett par rundor trotts att jag var ensam på planen så matchen slutade lika istället för vinst då du inte fick in några spelare.